Quotes

Home / Quotes
Grace Hall
Manager

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis. Nam turpis orci, consectetur vel accumsan sed, condimentum at sapien. Nunc ut egestas neque, eu hendrerit lacus.

Nina Walker

Daniela Sims

Kira Wood
Design

Po co? Dlaczego?
ZACZAROWANY OGRÓD – to miejsce dziennej opieki mieszczące się na ul. Plutonowej 9 w Mrągowie. Powstało w celu połączenia opieki nad swoimi dziećmi z opieką nad Państwa dziećmi i podjęciem pracy, realizowania się w tej pracy, stworzenia dzieciom warunków zbliżonych do domowych, w celu zapewnienia bezpieczeństwa i komfortu dzieci.
Podążanie za dzieckiem i jego potrzebami, jego indywidualnością, wolnością, kreatywnością, samodzielnością, a jednocześnie kształtowanie w nim odpowiedzialności i współpracy z innymi.
W nasze szeregi przyjmujemy dzieci od ukończenia 20 tygodnia do 3 roku życia, z małymi wyjątkami do 4 r życia 🙂
Do naszej dyspozycji posiadamy lokal o powierzchni 65m2, składający się z dwóch sali o powierzchni 18m2 oraz 25m2, kuchni, łazienki oraz szatni z oddzielnym wc. Do naszej dyspozycji pozostaje również ogród.